SPLOŠNI POGOJI


Organizator

Delavnico o telekomunikacijah VITEL organizira Slovensko društvo za elektronske komunikacije SIKOM, ki je član Elektrotehniške zveze Slovenije, v sodelovanju z IEEE ComSoc.

Prijava in odjava

Na delavnico se prijavite izključno s PRIJAVNICO. Elektronska prijava je zavezujoča za vse predavatelje in poslušalce in velja kot naročilnica.

Prijave sprejemamo do zadnjega delovnega dne pred začetkom delavnice. Vsem prijavljencem do tega datuma zagotavljamo vse storitve, navedene v nadaljevanju. Po tem datumu prijave sicer še sprejemamo, vendar vam ne moremo zagotoviti mesta in/ali vseh storitev na delavnici.

Svojo udeležbo na delavnici lahko odjavite brez nastalih stroškov do zadnjega delovnega dne pred delavnico, po tem datumu pa vam zaračunamo 100 % kotizacije za vse prijavljene udeležence. Odjava mora biti poslana izključno z e-sporočilom na naslov vitel(at)drustvo-sikom.si.

Kotizacija

Kotizacija za enega udeleženca je 440 €. Društvo ni zavezanec za DDV, zato davka ne zaračunavamo. Račune za plačilo kotizacije vam bomo izstavili najkasneje teden dni po zaključku delavnice.

Predavatelji so oproščeni plačila kotizacije na dan, ko imajo prispevek. Za polno udeležbo na delavnici vam priznamo 50 % popusta.

Popusti

Za večje število udeležencev vam priznamo naslednje količinske popuste:

– od 3 do 5 vplačanih kotizacij: 5 %

– od 6 do 9 vplačanih kotizacij: 10 %

– 10 ali več vplačanih kotizacij: 15 %

Člani Slovenskega društva za elektronske komunikacije s plačano članarino za tekoče in preteklo leto imajo popust v višini 20 % na polno ceno kotizacije. Prosimo, da v prijavi pod opombo navedete, da ste član društva SIKOM.

Popusti se ne seštevajo. Upošteva se tisti popust, ki je bolj ugoden za udeleženca.

Pokroviteljstvo delavnice

Če želite postati podpornik delavnice, najdete vse informacije na tej povezavi.

Storitve

V kotizaciji so vštete naslednje storitve:

– udeležba na vseh predavanjih in okrogli mizi,

– dostop do gradiv (prispevkov) v elektronski obliki,

– dve kosili, večerni družabni dogodek in osvežitve med odmori (gostinskih storitev ni, če je dogodek izveden na spletu),

– potrdilo o udeležbi.

Dodatne informacije

Dodatne informacije lahko dobite tako, da nam pošljete sporočilo na e-naslov vitel(at)drustvo-sikom.si.